Huurdersorganisatie of woningcorporatie?

Voor sommige huurders is het onduidelijk hoe de relatie is tussen de S.H.O.W. en Omnia Wonen, Omnia Wonen verhuurt de woningen, zorgt voor het onderhoud aan uw woning en heeft de huuradministratie.
De huurdersorganisatie is een stichting die bestaat uit vrijwilligers, die net als u huurders zijn van een woning van Omnia Wonen, maar namens alle huurders de belangen behartigen en overleg voeren met Omnia Wonen over bijvoorbeeld energiebeleid, asbestbeleid, huurverhogingen en nog veel meer onderwerpen.

We werken dus niet voor Omnia Wonen en krijgen ook geen informatie over persoonlijke zaken zoals uw verhuizing of wijzigingen van emailadres.
Als u participant bent van de S.H.O.W. kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in de bij ons bekende gegevens, “aanpassen” in het oranje gedeelte van bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat brieven of rouwkaarten die bij ons bezorgd worden en eigenlijk bestemd zijn voor Omnia Wonen daar ook komen, maar een juiste adressering is veiliger en sneller.

Word Gratis Participant

Elke huurder kan participant worden van de S.H.O.W.
U wordt dan op de hoogte gehouden van het wel en wee van de S.H.O.W.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest