U kunt uw vaste lasten omlaag brengen!

De economie trekt aan, de inflatie stijgt, pensioenen staan lang stil, lonen stijgen nauwelijks, de energiebelasting wordt aangepast oftewel het leven wordt duurder.
Er zal een verschuiving komen op uw energiekosten en dus ook de energiebelasting, gas omhoog en elektra iets omlaag om u en Omnia Wonen te dwingen om energiezuiniger te worden.
Dit kan door isolatie van de woning waardoor u minder behoeft te stoken en u als gebruiker te dwingen anders om te gaan met energie.
Isolatie van de woning is een taak voor Omnia Wonen, aan de investering van de energiebesparende maatregelen zult u een stukje moeten meebetalen in de huur. Over dit beleid is uw huurdersorganisatie in gesprek met Omnia Wonen, we streven er naar de totale woonlasten (de huur + energiekosten) minimaal gelijk te houden maar het liefst lager.
Als verbruiker van energie zijn uw prijzen van gas en stroom met de daarbij behorende energiebelasting belangrijk en aan het verbruik daar kunt u iets aan doen om die enigszins te verlagen.
Als u wilt weten wat u kunt doen om uw verbruik te verlagen dan is het interessant om eens te kijken welke manieren er zijn en hoeveel u kunt besparen.
Hiervoor is http://www.energielastenverlager.nl  een link om te kijken waar en hoe u geld kunt besparen.

Word Gratis Participant

Elke huurder kan participant worden van de S.H.O.W.
U wordt dan op de hoogte gehouden van het wel en wee van de S.H.O.W.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest