Bestuurswijzigingen

Wijziging samenstelling bestuur

In verband met uitbreiding van het bestuur zijn we al enige tijd bezig met het verwerven van nieuwe bestuursleden en na de vakantie begonnen met enkele gesprekken waarna we al snel de eerste kandidaten in beeld hadden.
Het bestuur heeft ingestemd met de voordracht van 2 kandidaten en er zal een inwerkperiode volgen.

Samen met Arie Bal zal Diane als vertegenwoordiger van de huurdersorganisatie in de gemeente Nunspeet optreden bij de prestatieafspraken en verder betrokken zijn bij het participatieoverleg.
Diane is geboren in Hoogeveen en inmiddels al lange tijd woonachtig in Nunspeet waar ze erg actief is in het vrijwilligerswerk.

 

Voor Elburg zal Henk Graafland samen met penningmeester Arnold Copier aanwezig zijn bij de prestatieafspraken en tevens plaatsnemen in de werkgroep “energie”.
Henk is geboren in Rotterdam heeft een bouwkundige achtergrond, gewerkt in de zorg en een aantal jaren als Jobcoach voor het Leger des Heils (verslavingszorg).

 

Gelukkig met deze aanwinsten ook het besef dat ons bestuurslid voor de regio Arnhem, Amstelveen, den Haag en Utrecht Marco Isarin heeft aangegeven dat hij door zijn drukke werkzaamheden zijn functie in het bestuur per 1 januari 2019 zal neerleggen waardoor hij naast zijn werk meer tijd krijgt voor zijn gezin. We danken Marco voor zijn inzet en wensen hem veel succes.

Word Gratis Participant

Elke huurder kan participant worden van de S.H.O.W.
U wordt dan op de hoogte gehouden van het wel en wee van de S.H.O.W.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest