Huurdersavond 2018

binnenkort volgt een samenvatting van de avond

HOOFDPRIJS!

een maand GRATIS huur!

De SHOW betaalt deze voor de winnaar met een maximum tot de liberalisatiegrens van € 710,68 rechtstreeks aan Omnia Wonen.

10 JAAR SHOW!

Uw woning in beeld

De S.H.O.W. (Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen) bestaat uit 9 huurders die zich vrijwillig in zetten voor u als huurder van Omnia Wonen. Dit jaar bestaat uw huurdersorganisatie 10 jaar en dat willen wij niet stilletjes voorbij laten gaan.

Graag vieren wij dit 10-jarig jubileum met u als onze huurders. Een fotowedstrijd leek ons een leuk idee, waarin de voor of achtergevel van uw woning centraal staat. Diverse huurders hebben hieraan gevolg gegeven en op de huurdersavond zullen hiervoor de prijzen verdeeld worden onder de genomineerden. Op deze feestelijke avond wordt er een korte presentatie gehouden over duurzaamheid en hoe uw huurverhoging van 2018 tot stand is gekomen.

2e Prijs

Lenovo
Laptop

3e Prijs

Dyson
Stofzuiger

4e Prijs

I-Watch
voor Android en Apple

5e Prijs

DeLonghi
Koffiezet automaat

Afbeeldingen kunnen afwijken.

Waarom een feestje bij het 10 jarig bestaan van uw huurdersorganisatie?

Omnia Wonen is een fusiecorporatie ontstaan uit de Woningstichting Ons Belang en Woningstichting Prodia met ieder een eigen bewonersraad. In 2008 is besloten een nieuwe huurdersorganisatie op te richten. Wij komen van ver, wij zijn er blanco ingestapt en met veel inzet als vrijwilligers begonnen aan het bouwen van de huurdersorganisatie SHOW.

Doordat geen van de nieuwe bestuursleden kennis had van woningwetgeving zijn we in een hoog tempo begonnen ons te scholen in wet- en regelgeving op het gebied van de sociale huurwoningen. Het is ons gelukt deze complexe materie eigen te maken, dit blijkt uit het feit dat we door Omnia Wonen, diverse gemeentes en andere huurdersorganisaties gezien worden als een huurdersorganisatie met kennis van zaken.

Verslagen

Als uw huurdersorganisatie SHOW hebben wij een huurders ontmoetingsavond georganiseerd en een aantrekkelijk programma samengesteld, het verslag van de vergadering in 2017 en ons bestuurlijk verslag kunt u hier lezen..

Verslag complete verslag 2017
Verslagen van de voorgaande jaren vind u hier

Programma

Deze huurdersavond is bestemd voor u als huurders van woningcorporatie Omnia Wonen en de genodigden van de SHOW.
Als huurdersorganisatie hebben wij een afwisselend programma samengesteld, zo zullen de prijzen worden getrokken uit de huurders die aanwezig zijn op deze avond en hun inzending tot de 100 geselecteerde foto’s behoort waarna we u meenemen in de bestuurlijke activiteiten over het jaar 2017.
Als afsluiting de alom bekende ‘derde helft’ wat een mooie gelegenheid is om, onder het genot van een hapje en een drankje, de tijd te nemen elkaar maar ook bestuursleden van de SHOW en andere aanwezigen te kunnen ontmoeten.
Door de avond heen zult u de 100 geselecteerde foto’s zien en deze avond zal worden geleid door Billy.

De huurdersavond vindt plaats op 7 juni 2018 in:

Multifunctioneel Zalencentrum de Kiekmure
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk

Inloop vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur,
Beoogde eindtijd 21.30 uur.

De huurders ontmoetingsavond vindt plaats op 7 juni 2018 in:

Multifunctioneel Zalencentrum de Kiekmure
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk

Inloop vanaf 19.00 uur
Aanvang 19.30 uur,
Beoogde eindtijd 21.30 uur.

Bijwonen huurders ontmoetingsavond

Heeft u deelgenomen aan de foto-actie en wilt u kans maken op een prijs, dan dient u naar onze huurdersavond te komen en u aan te melden als aanwezige deelnemer.
Alleen onder de aanwezige deelnemers van de foto-actie worden de prijzen getrokken.
Ook als u geen deelnemer bent van onze foto-actie en u wilt de huurdersavond bijwonen dan bent u van harte welkom, graag vernemen wij dit dan van u.
Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.

Uw Naam / Bewonerscommissie
Adres
Postcode
Plaats
Email
Aantal Personen


				

Word Gratis Participant

Elke huurder kan participant worden van de S.H.O.W.
U wordt dan op de hoogte gehouden van het wel en wee van de S.H.O.W.

Print Friendly, PDF & Email

Pin It on Pinterest